Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Full fart på Flint TINE Fotballskole

24. juni 2021

Barn født 2012-2014Stemningsrapport fra Flint TINE Fotballskole 2021

Også i år måtte vi tenke litt alternativt for å få arrangert den tradisjonsrike Flint TINE fotballskole. Noen smitteverntilpasninger har vi måttet gjøre, blant annet med å dele fotballskolen i to arrangement for å overholde grensen på maks 200 deltakere.

Først ut er barn født 2012-2014. Nesten 200 spente barn ankom Flint mandag morgen og ble raskt delt inn i lag på maksimalt 20 barn og med faste trenere fra ungdomsavdelingen hos Flint.

Barna hadde med egen niste og fikk utdelt fruktbeger og drikke. Og det ble tradisjonen tro mulighet for å få seg en slush eller to.

Vi håper barna får 3 fine dager sammen med oss. Onsdag ble fotballskolen for de yngste avsluttet med utdeling av Fair Play-priser. Se våre stolte vinnere, samt flere fine øyeblikk fra dagene under.

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2021/06/TINE-fotballskole-2021-dag-3-37.jpg

Bilder

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram