Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Bilder fra Flint TINE Fotballskole – 2011-2008

1. juli 2021
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2021/07/Fair-Play-Tine-Fotballskole-2021-2011-2008-scaled.jpg

Barn født 2011-2008Stemningsrapport fra Flint TINE Fotballskole 2021

Også i år måtte vi tenke litt alternativt for å få arrangert den tradisjonsrike Flint TINE fotballskole. Noen smitteverntilpasninger har vi måttet gjøre, blant annet med å dele fotballskolen i to arrangement for å overholde grensen på maks 200 deltakere.

Andre pulje ut var barn født 2011-2008. 200 spente barn ankom Flint mandag morgen og ble raskt delt inn i lag på maksimalt 20 barn og med faste trenere fra ungdomsavdelingen hos Flint.

Barna hadde med egen niste og fikk utdelt fruktbeger og drikke. Og det ble tradisjonen tro mulighet for å få seg en slush eller to.

Vi håper barna hadde 3 fine dager sammen med oss. Lørdag ble arrangert EM hvor spillerne ble delt inn i “landslag” og spilte både gruppespill og sluttspill.  Fotballskolen ble avsluttet med utdeling av Fair Play-priser.  Se våre stolte vinnere på bildet over, samt flere fine øyeblikk fra dagene under.

Bilder

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram