01234567890
Hønefoss
Hønefoss

1-0 ledelse holdt i 86 minutter

Nok en gang tok Flint en ganske tidlig ledelse mot en antatt sterkere motstander. Hønefoss er av mange fotballeksperter tippet som en av lagene som vil knive opp opprykk i avdeling 2. Fra første sekund var det klart at John Arne Riise og hans menn hadde bestemt seg for å ikke gjøre det enkelt for gjestene.

Kaptein Adrian Krysian sendte Flint i ledelsen 1-0 etter 18. minutter. Like før hadde både spillere og hjemmepublikum ropt på straffe da Krysian ble felt innefor 16 meteren, men dommer var ikke enig.

Hønefoss hadde totalt sett mest possession, men Flint var kontringssterke og hadde flere gode muligheter som ideelt sett burde resultert i mål. I det 86. minutt krangler Hønefoss inn utligning.

Totalt sett er poengdeling et rettferdig resultat, men likevel surt å miste 2 poeng med bare minutter igjen av kampen. Det var likevel mye å glede seg over, og ingenting å si på innsatsen til Flint-mannskapet.

Dagens Flintgutt: Lars M. Arnesen