Runar 2
Runar 2

Første offisielle kamp for “nye” Flint A-damer!

Vinteren 2019 annonserte Flint en re-etablering av A-lag damer. Anders Skarbøvik og Marte Røkaas stod i spissen for en tropp ivrige unge jenter som ønsket å være med på en spennende ny reise for jentefotballen i klubben.

Lite visste de da at det skulle gå halvannet år før de fikk mulighet til å spille sin første offisielle seriekamp! Det skjedde onsdag 18. august kl 20:00 på hjemmebane. Flint starter i 4. divisjon og første motstander var Runar 2.

Flintjentene startet frisk. Etter bare 10 minutter skrudde Nora Skretteberg ballen i mål på corner. To minutter senere var Eline Langgård gjennom og sikret 2-0 ledelse.

Runar reduserte halvveis i første omgang og det stod 2-1 til pause. I andre omgang fikk Marte Røkaas sin debut i seniorfotballen for Flint, noe som jentene har mast om i flere år.  Nora Skretteberg tegnet seg for nok en scoring. Hanna Tellefsen kontret inn Flints fjerde for kvelden, og selv om Runar 2 kom sterke tilbake og puttet to mål til, så gikk A-damer seirende ut av første seriekamp!