01234567890
Mjøndalen 2
Mjøndalen 2

Flint nektet å tape!

Før kampen var Mjøndalen 2 og Flint i akkurat samme situasjon. Begge lag hadde to uavgjort-kamper bak seg og var sultne på seier. Mjøndalen 2 gikk åpenbart for 3 poeng da de stilte med flere spillere med erfaring fra Eliteserien.

I første omgang var Mjøndalen 2 det førende laget, og det var ikke ufortjent da de gikk opp i 0-1 ledelse. Den økte til 0-2 bare minutter senere. Denne stillingen holdt seg frem til pause.

Etter hvilen var det tydelig at hovedtrener John Arne Riise hadde tent Flint-gutta til ny giv og ekstra innsats. Andre omgang ble derfor en langt mer underholdende affære, hvor Flint hadde mer styring og flere store sjanser.

Et frispark endte med klabb og babb foran Mjøndalen-buret, og Vladimir Deletic fikk satt ballen bak keeper til ellevill jubel. Flint var farlig frampå flere ganger, og i etterkant er det stå-på-viljen det vil bli snakket om. Selv da klokka hadde passert fulltid, nektet Flint å gi opp håpet, og til slutt fikk Haakon Bratteli inn det forløsende målet.

Uavgjort føltes som en seier, og jubelbrølet fra Flint-leiren hørtes nok over hele Tolvsrød. Ingen vil nok heller sent glemme John Arne Riises elleville feiring på sidelinjen.

Dagens Flintgutt: Mons Veiby-Moen