01234567890
Åssiden
Åssiden

Fremdeles ubeseiret på hjemmebane!

Etter tap de to siste kampene var oppskriften klar – Flint måtte vinne oppgjøre mot Åssiden hjemme! Åssiden ligger nederst på tabellen med 0 poeng så langt i sesongen, og Norsk Tipping hadde 1,01 på hjemmeseier for Flint på Oddsen.

Flint kom absolutt best i gang, og hadde storparten av spillet i første omgang. Etter flere gode angrep og muligheter, ble Andreas Ramstad felt inne i 16 meteren og dommeren som stod godt plassert pekte på straffemerket. Fra 9 meter er Adrian Krysian sikker som banken, og det stod 1-0 til Flint etter 20 minutter.

Håpet om å gå til pause med ledelse brast ti minutter senere. Personlige feil i Flint-forsvaret gjorde at Åssiden kom forbi og fikk puttet inn utligningen.

Etter pause gjorde Flint to bytter. Inn kom Alex Krawiec og Vebjørn Valle Hansen. Første halvdel av andre omgang bar preg av høyere tempo og mer aggressivitet fra Flint. Og endelig satt scoringen for Alex – han satte inn 2-1 etter et flott angrep. Kun minutter senere var Adrian Krysian på rett sted da corneren gikk, og headet inn 3-1 til Flint.

På det tidspunktet så det virkelig lyst ut, men nok en gang sviket det i forsvar og Åssiden fikk redusert til 3-2. Flint-gutta virket fast bestemt på at denne seieren skulle de ha, og kjempet til siste slutt for å beholde ledelsen. Tre viktige poeng ble sikret!

Dagens Flintgutt: Adrian Krysian