Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Flint 4 sikret opprykk etter målkalas!

26. oktober 2021

Før siste serierunde hadde både Flint 4 og Stag 2 mulighet til å sikre opprykk til 6. divisjon med seier. Flint 4 hadde fire mål svakere målforskjell og måtte derfor gå på en storseier i siste runde i håp om å gå forbi Stag 2. Faktisk måtte Flint 4 vinne med 5 mål mer enn Stag 2 gjorde i sin siste kamp. Og kampene – jo de ble spilt samtidig.

Fullt trøkk fra start

Flint 4 gikk ut i et forrykende tempo og sikret 1-0 ledelse i første spilleminutt ved Eirik Magnus Bergesen. Minuttet etter satte Henrik Aase-Mathisen mål nummer to og det fremmøtte publikum fikk forventninger om en målfest. Og det fikk de. Flint 4 gikk til pause med 6-0 ledelse, og da kampen ble blåst av var den økt til pene 15-0. Henrik Aase-Mathisen kunne notere seg for 8 av disse, Ole Martin Sørum fikk inn 4 og Fredrik Lindgren 1. Helgerød 2 bistod også med et selvmål.

Holdt akkurat!

Da kampen ble blåst av, var det kun en ting spillerne lurte på? Hvordan hadde det gått i kampen mellom Stag 2 og Sporty? Resultatet tikket inn, og jubelen kunne slippes løs. Stag 2 vant sin kamp 10-0. Flint 4 snek seg derfor forbi med et mål, og sikret opprykket!

Sluttspillfinale om kretsmestertittelen

Med oppprykk sikret gjenstår bare en ting – en sluttspillfinale mot den andre avdelingsvinneren. Den kampen vil bli spilt på Helgerød, og vinneren kan smykke seg med tittelen kretsmester. Vi ønsker Flint 4 all mulig lykke til! Bring it home!

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram