Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Strandman forlenger samarbeidet med Flint Fotball

10. november 2021
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2021/11/strandman.png
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2021/11/strandman.png

Flint Fotball er utrolig takknemlig for at Anleggsgartnerfirmaet Strandman har valgt å forlenge sin sponsoravtale for ytterligere tre år.

–  Som klubb er vi helt avhengig av støtte fra lokalt næringsliv, forteller styreleder i Flint Fotball, Geir Bøe. Sponsoravtaler er en sikker og god inntektskilde som gir forutsigbarhet og trygghet for drift av klubben. Vi er derfor utrolig glade for at aktører som Strandman er med og bidrar på denne måten.

Daglig leder i Strandman, Ruben Høie, var ikke vanskelig å overtale. – Vi ønsker å støtte opp om gode tiltak og aktiviteter for barn og unge i nærmiljøpet. Vi syns Flint gjør en god jobb, og vil gjerne bidra til videre drift og utvikling av klubben.

Blir cup-sponsor

Nytt av året er at Strandman går inn som cupsponsor.

–  Flint Fotball arrangerer to turneringer innendørs i Vestfoldhallen i februar, forteller Geir. Disse cupene er for gutter og jenter 13 år, altså spillere som akkurat har tatt steget opp i ungdomsfotballen og for første gang kan delta i turneringer med sluttspill. Disse cupene er da en fin måte å kickstarte sesongen på, med overnatting og spill innendørs på kunstgress.

Strandman går inn som cupsponsor for jentecupen. Navnet på cupen blir Flint Strandman J13 Cup og går av stabelen 5.-6. februar.

Sponsornettverk 

Strandman er blant Flints sponsorer som har vært ivrige og flinke til å delta på sponsorfrokoster og andre sponsor-eventer. – Vi syns det er en fin arena å møte andre bedrifter, forteller Ruben. Ofte kommer vi i kontakt med noen som kan hjelpe oss med noe, eller motsatt. På Flins forrige frokostsamling kom vi i kontakt med Swoosh rengjøringsbyrå, og vi har nå byttet til dem.

Låner klubbhuset

Strandman er også fornøyd med å kunne låne klubbhuset til samlinger med ansatte. – Treningssalen er et flott sted å samle alle våre ansatte til møter og annet, og Flint stiller alltid både det og kaffemaskiner o.l. til disposisjon. Det er noe vi setter stor pris på.

Flint Fotball takker for støtten, og se frem til et spennende samarbeid i tiden fremover. 

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2021/11/Flint-Strandman-J13-Cup.jpg
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2021/11/Flint-Strandman-J13-Cup.jpg

Om Anleggsgartnerfirma Strandman

Om Anleggsgartnerfirma Strandman

Anleggsgartnerfirma Strandman AS er en av Vestfolds eldste og mest renomerte bedrifter. Siden 1979 har vi bygget og vedlikeholdt hager og park­anlegg, utført stein og skifer­arbeider, bygget murer i betong og natur­stein, bygget hage­stuer og drivhus samt utført graving og drenering – alt for å skape gode uterom. Vi påtar oss små og store oppdrag for private, bedrifter og offentlige kunder. Vi har i tillegg vinter­vedlikehold og besørger snørydding, bortkjøring, strøing og feiing på om lag 450 adresser i Tønsberg­området.

Vi er en mesterbedrift med lang tradisjon og faglig høy kvalitet. Våre fagarbeidere skaper den atmosfæren du ønsker i din hage eller park. Vi lager hageplaner og gir råd og veiledning både i forbindelse med vedlikehold og nyetablering av hager og uteplasser.

Sentralbord: 991 16 000,
Epost: post@strandman.no
Anleggsgartnerfirma Strandman
Velleveien 15
3118 Tønsberg

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram