Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Støtte fra Sparebankstiftelsen DnB til 11er mål og rastebenker

30. november 2021
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2021/11/Sparebankstiftelsen-11er-maal-2021.jpg
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2021/11/Nye-rastebenker-Sparebankstiftelsen-DnB-2021.jpg

StøtteFlint Fotball takker Sparebankstiftelsen DnB for støtten!

Flint Fotball gleder seg over tildelingen av midler fra Sparebankstilftielsen DnB. – Som klubb har vi alltid en lang liste med ting vi trenger, forteller daglig leder Mona Habbestad. Det er derfor veldig gledelig at vi har blitt tilgodesett av Sparebanken DnB, ikke bare en gang i 2021, men to ganger. Det setter vi stor pris på.

50.000 kr til 11er mål

Uten mål blir fotballkamper kjedelige. Dette er viktig utstyr, og deler av målparken består av gamle mål hvor det repareres og sveises årlig. – Vi har behov for flere nye 11er mål, og da kom støtten på kr 50.000,- fra Sparebankstiftelsen DnB godt med, forteller Mona. For den summen fikk klubben kjøpt to nye mål.

15.000 kr til rastebenker

Utenfor kiosken ved klubbhuset er det et fint område med rastebenker. Dette er mye brukt, og benkene som stod der var moden for utskiftning. – Flere av benkene var klare for å gå av med pensjon etter lang og tro tjeneste, forteller Mona. Det var derfor veldig hyggelig å få beskjed fra Sparebankstiftelsen DnB om støtte på kr 15.000,- til dette formålet. Fire nye benker er nå på plass.

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram