Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

15 % medlemsrabatt* hos Sport1 Tolvsrød

7. desember 2021
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2021/12/SoMe_JulehandelFlint_Sp1Tolvsrod_Des21.jpg
Sport1 Tolvsrød
Valløveien 80, 3154 Tolvsrød

MEDLEMSTILBUD15 % medlemsrabatt* hos Sport1 Tolvsrød

*Gjelder på kategoriene vintersport, friluft og sykkel

Flint Fotball er glad for å også ha Sport1 Tolvsrød som samarbeidspartner. Nå i førjulstiden tilbyr de klubbens medlemmer 15 % rabatt på kategoriene vintersport, friluft og sykkel. 

Flint Fotball har Unisport som offisiell utstyrsleverandør. – Det er en avtale vi er svært godt fornøyd med, forteller markedsansvarlig Jannicke Darell. Unisport sitt sortiment dekker derimot ikke kategorier som vintersport, sykkel og friluftsliv. Det er derfor gledelig for oss å kunne samarbeid med en lokal tilbyder som Sport1 Tolvsrød rundt dette.

15 % rabatt mot å vise frem medlemsbevis.

For å få rabatten viser man frem medlemskortet. – Dette finner du i appen Rubic Laget Mitt, forklarer Jannicke. Vis den i kassen, og man vil få rabatt for produkter som faller inn under disse kategoeriene.

  • Klikk på menyen øverst til venstre (tre streker)
  • Velg “Medlemskort”
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2021/03/Medlemskort-Laget-Mitt.png

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram