Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Engers Malerfirma – ny Flint-sponsor!

17. april 2022
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2022/04/Engers-Malerfirma-ny-sponsor-2022-2.jpg

Fra venstre: Styreleder Geir Bøe, Ronny Enger fra Engers Malerfirma og daglig leder Nina Tapio. Foto: Mona Habbestad 

SponsorEngers Malerfirma - ny Flint Fotball sponsor!

Flint Fotball er stolte over å ønske Engers Malerfirma med på laget som sponsor og samarbeidspartner.
Les mer om Engers Malerfirma
Send forespørsel:
post@engers.no
Ring
Ring Engers Malerfirma:
41420000
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2022/04/logo.png

Flint Fotball er stolte over å ønske Engers Malerfirma velkommen som ny samarbeidspartner. Markedsansvarlig Silje Lindahl retter en stor takk til eier og daglig leder Ronny Enger. – Vi er helt avhengig av støtte fra lokalt næringsliv. Det er flott med bedrifter som har en tydelig policy om å gi tilbake til lokalsamfunnet på denne måten, berømmer hun. Engers Malerfirma støtter opp om mange små og store idrettsklubber rundt om i fylket.

Ronny selv var ikke vanskelig å overtale. – Flint Fotball er en stor klubb og viktig samfunnsaktør i Søndre Slagen. De har et flott anlegg og stor aktivitet for store og små, og jeg gleder meg til å få økt synlighet her.

Norges hyggeligste maler!

Ronny Enger ble kåret til Norges hyggeligste maler i 2020. Norges Hyggeligste Håndverker er bransjens største og viktigste kåring. Kåringen fokuserer på de gode historiene fra håndverksbransjen og løfter frem gode rollemodeller. Ronny fikk hele 277 nominasjoner, noe som tyder på at firmaet leverer topp kvalitetet og fremragende kundeservice.

– jeg har bygget opp firmaet og omdømme mitt basert på kvalitet i alle ledd, forteller Ronny. Vi er alltid klar for nye maleroppdrag, både innvendig og utvendig.

Gode tiibud til Flint-medlemmer

Ronny oppfodrer Flint-medlemmer til å ta kontakt med han for et godt spesialtilbud. – Ta gjerne kontakt med meg direkte på epost eller telefon, og husk å oppgi Flint som referanse, og jeg lover å levere et godt tilbud. 

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2022/04/Daglig-Leder-Eier-Ronny-Enger-1-e1650225001254.jpg

Om Engers Malerfirma

Engers Malerfirma ble etablert av Ronny Enger i 1996. Enger har praktisert som maler siden 1989. Siden da har firmaet, kvaliteten og erfaringene vokst. I dag har vi 20 fast ansatte og til en hver tid mellom 50-60 innleide malere og sommervikarer etter behov.

Vi er en preferert leverandør av håndverkertjenester i Vestfold og har som mål å fortsatt være det. Vår styrke er at det er kundene selv om anbefaler oss videre til andre. Vi er engasjert også utenfor arbeidstid og du har kanskje sett navnet vårt på diverse idrettsarenaer og anlegg. Engers Malerfirma er samfunnsengasjert og ønsker å dele overskuddet til frivillige lag og foreninger.

Det som kanskje overrasket mange kunder er at faget omfatter så mye mer enn bare å male, for eksempel grunnarbeid, sparkling, maling, tapetsering, avretting av gulv, våtromsarbeider og mye mer.

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram