Flint
01234567890
Ørn Horten 2

Seier i sesongåpningen!

I overkant av 200 tilskuere hadde tatt turen til Flint Esso Arena torsdag 21. april for A-herrers sesongåpning mot Ørn Horten 2. Shaun Constable og hans menn startet kampen noen famlende, men 15-20 minutter ut i første omgang overtok Flint press og spill.

Kampen vil kanskje bli best husket for utallige brente sjanser, og får gutta finjustert siktet mot nettmaskene, kan dette bli en veldig underholdende sesong.

Michael Skontorp lirket inn 1-0 ledelsen like før pause. Etter pause sørget Wally Njie og Sabawon Shamohammad for at sluttresultatet ble 3-0.