Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Søker frivillige til Flint Fotballfestival

18. mai 2022

Endelig er fotballen tilbake til normalen! Siden 2016 har Flint arrangert Flint Micasa Cup for G14-lag. I år utvider vi ikke bare med jenteklasser, men vi går også for egne cuphelger for U13 og U12. Det betyr tre helger på rad med full fotballfest på Flint! 

Ikke bare er Flint Fotballfestival et helt unikt turneringsformat som sikrer at alle lag får jevn motstand gjennom hele cupen. Den tiltrekker seg også spennende lag fra hele landet samt utelanske lag som Liverpool, Aberdeen, Leipzig og Hamburger SV.

VI TRENGER DIN HJELP!

Flint Fotballfestival håper vi skal bli en årlig happening, og cuper som sikrer viktig inntekt til klubben. Vi har blant annet stort behov for å utvide til flere kunstgressbaner for å gi alle våre lag en bedre treningshverdag. Slike tiltak er svært kostbare, og krever god klubbøkonomi.

Vi har spesielt behov for frivillige til oppgaver som:

  • Matservering til spillerne i Slagenhallen
  • Vakt på skoler hvor lagene overnatter
  • Parkeringsvakter
  • Noe ledig i kiosk/matsalg

Vi belønner hver dugnadstime med kr 75,-. I utgangspunktet er pengene tiltenkt utbetalt spillernes lagkonto, men annet kan avtales. Vi oppfordrer spesielt personer over 18 år til å melde seg til vakte på skoler. Ungdom fra 15 år og eldre kan også ta kontakt.

Vi ber interessert kontakte daglig leder Mona på mona@flintfotball.no eller telefon 92 83 66 77. 

Aktuelle datoer:

  • 26.-28. mai
  • 4.-6. juni
  • 11.-12. juni
Epost: mona@flintfotball.no
Mobil: 92 83 66 77

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2019/01/Flint_Logo_Large.png
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2022/05/Frivillinghetens-ar.jpg

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram