Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Flint Micasa U14 Cup braker løs 4.-6. juni!

1. juni 2022

Flint Fotballfestival er i full gang! Forrige helg arrangerte vil Flint U13 Cup for hele 72 lag! Det ble en massiv suksess, og tilbakemeldingene fra deltakende lag var utelukkende positive.

I pinsen står Flint Micasa U14 Cup for døren. Denne turneringen har blitt arrangert siden 2016, og var banebrytende med sitt multinivåkonsept som gir jevn motstand for alle lag, uansett nivå. Cupen tiltrekker seg også spennende lag fra hele landet samt utelanske lag og i år får vi besøk av Liverpool, Aberdeen, RB Leipzig og Saku Sporting fra Estland.

Fotball, festivaltelt og god stemning!

Vi håper mange tar turen innom Flint Esso Arena i løpet av pinsen, både for å få med seg mye bra fotball, men også for å kjenne på cup-stemningen og kanskje også besøke våre kiosker og festivaltelt.

Nytt av året er et stort telt vi har satt opp like bak EDH-garasjen (med gul port). Her er det mye sitteplass om man ønsker en lite pause, og det serveres deilig hamburger og grillpølser direkte fra grillen. Prøv gjerne noen av våre festival-menyer!

Direktesendinger hos Direktesport.no

Tønsbergs Blad og Direktesport sender direkte fra A-banen hele cuphelgen. De stiller også med kommentatorer til alle kampene. Link til sendingenge de ulike dagene finner du under.

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2022/06/Menyer-festivaltelt-Flint-fotballfestival.jpg

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram