Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Ta turen på Flint Prima Vestfold U12 Cup 11.-12. juni!

7. juni 2022
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2022/06/Flint-Fotballfestival-farger.png

FLINT FOTBALLFESTIVAL FLINT PRIMA VESTFOLD U12 CUP

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2022/03/Prima-Vestfold-logo-mindre.png

Flint Fotballfestival 2022 har lagt bak seg to super cup-helger ! Både Flint U13 og Flint Micasa cup var en massiv suksess, og tilbakemeldingene fra deltakende lag var utelukkende positive.

Helgen 11.-12. juni står Flint Prima Vestfold U12 Cup for døren. Vi gleder oss til å ta imot mange spennende klubber fra både Oslo, Østfold, Telemark, Buskerud, Vestfold og Agder! 

En ekstra stor takk til vår cup-sponsor Prima Vestfold! 

Fotball, festivaltelt og god stemning!

Vi håper mange tar turen innom Flint Esso Arena i løpet av helgen 11.-12. juni, både for å få med seg mye bra fotball, men også for å kjenne på cup-stemningen og kanskje også besøke våre kiosker og festivaltelt.

Nytt av året er et stort telt vi har satt opp like bak EDH-garasjen (med gul port). Her er det mye sitteplass om man ønsker en lite pause, og det serveres deilig hamburger og grillpølser direkte fra grillen. Prøv gjerne noen av våre festival-menyer!

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2022/06/Menyer-festivaltelt-Flint-fotballfestival.jpg

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram