Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Flint FFO – fotballfritidordning for barn som elsker fotball

16. august 2022
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2019/08/FFO-Flint.jpg

Telenor Xtra - fotballfritidsordningFotballfritidsordning
tirsdager og torsdager på Flint!

Flint starter opp Telenor Xtra FFO fra tirsdag 30. august. Ansvarlig for FFO er Mads Jensen. Mads er dedikert og dyktig med barna, og har flere års erfaring fra FFO tidligere.

Telenor Xtra er en landsomfattende fotball- fritidsordning (FFO). Flint er ansvarlig for en god og kvalitetssikret gjennomføring av FFO.

Tilbudet er 2 ganger per uke (tirsdag og torsdag). Klubbhuset (med voksenperson tilstede) holder åpent fra kl. 13.00 til kl. 1630.

Dette får deltakerne

Telenor Xtra inkluderer frukt og enkel brødmat (toast) i tråd med retningslinjer for næringsrik kost. Vi tilrettelegger et eget område hvor barna kan gjøre lekser. Transportordning er etablert og tilbys til kostpris.

Alle deltakerne som er med i Telenor Xtra får sponset en utstyrspakke bestående av draktsett, treningsdress og en bag. Draktsettet og treningsdressen skal i utgangspunktet vare i 2 år før man kan bestille en ny. Hvis man ønsker å kjøpe ekstra sett vil det bli muligheter for det etterhvert.

Mer informasjon og påmelding

Les mer om Flint Telenor Xtra fotballfritidsordning her. 

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2018/12/Telenor-Xtra-Logo-Blue.png
Telenor Xtra FFO
Tirsdager Flint Esso Arena
13:00 - 16:30
Torsdager Flint Esso Arena
13:00 - 16:30
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2022/08/FFO-Mads-Jensen-2022-cropped-1.jpg

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram