Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Wally Njie med proffkontrakt for Sandefjord Fotball

29. august 2022

Flint Fotball gratulerer Wally Njie med proffkontrakt for eliteserieklubben Sandefjord Fotball. Wally har hatt en forrykende utvikling den siste tiden, og har siden i sommer trent med SF flere ganger i uken.

Wally Nijie har spilt for Flint Fotball siden skolestart ,og tok steget opp i A-lags troppen sesongen 2021.. I årets sesong har han tatt store steg, og har i høstsesongen virkelig bøttet inn med mål. Slikt blir lagt merke til, og flere Vestfold-klubber har meldt sin interesse for spissen, blant annet Ørn Horten, FK Eik Tønsberg og Sandefjord Fotball.

I sommer ble Flint og SF enige om en hospiteringsavtale hvor Wally fikk trene med eliteserielaget flere ganger i uken. Det er tydelig at hovedtrener Hans Erik Ødegaard og hans team har likt det de har sett. Flint og SF ble før helgen enige om overgang, og Wally tilbudt proffkontrakt. Det er ikke hver dag en spiller tar steget fra 4. divisjon og til eliteserielag!

Utvikling i egen klubb

–Dette er en fantastisk mulighet for Wally. Samtidig skal vi i Flint også være stolte over den utviklingen vi har kunnet gi Wally i egen klubb, forteller sportslig leder Ronny Holmedal. – Vi er en breddeklubb med fokus på spillerutvikling, og forhåpentligvis er det inspirerende for unge spillere i klubben og se at det ikke er nødvendig med klubbytte og pendling tidlig i ungdomsårene for å satse og lykkes.

Hovedtrener Shaun Constable er enig med Ronny. – -Det er naturligvis synd for oss å miste Wally på laget, og skulle gjerne hatt han med oss ut sesongen. Men vi har full forståelse for at dette er riktig for hans videre utvikling.  Wally fortsetter sin reise i ny klubb, og for oss betyr det at nye talenter i egne rekker nå får mulighet til å overta hans rolle.

Flint Fotball ønsker Wally all mulig lykke til i sin videre utvikling på fotballbanen! 

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2021/07/Wally-Njie.png

Bilder

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram