Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Gåfotballen feieret ett års jubileum med seier!

30. august 2022
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2022/08/Gafotball-seier-over-VIF.jpg

GåfotballGåfotballen med 6-2 seier over Vålerenga

Denne uken er det ett år siden Gåfotballen startet opp i Flint. Det ble feirete med 6-2 seier over Vålerenga i deres føste kamp.
Onsdag denne uken er det ett år siden Fint Gåfotball ble etablert og første trening ble gjennomført. Det blir en særdeles aktiv uke for noen av gruppens spillere.
Mandag var de invitert til Vålerenga for å måle krefter med deres 60 åringer, og det ble en svært hyggelig opplevelse for Flint Gåfotball. Spillergruppen har sett frem til det å endelig få spille en kamp mot andre lag, og hvilken start det ble!
Flints «gutter» kunne reise hjem med en 6-2 seier i bagasjen, og vi fikk prøvd oss med en vaskekte dommer. Vi fikk en avblåsning for ureglementert gange, noe som var langt bedre enn forventet ettersom noen ivrige spillere ofte tenderer mot lett jogg. 
I Gåfotball er det selvfølgelig også viktig å vinne, men mest av alt dreier som glede, helse og samhold. Til tross for at VIF tapte, vankete det både kaffe og kjeks til oss Flint-spillere også. Stor takk til VIF for at vi fikk komme og måten vi ble tatt imot på.
Internasjonal turnering i Gressvik
Jubileumsuken fortsetter med trening på vårt nye treningsfelt på B-banen onsdag kl. 18:00. Dette blir en trening hvor det vil bli gjort noen forbedringsgrep, som kanskje kan hjelpe å oppnå hederlige resultat i den Internasjonale turneringen i Gressvik. Turneringen går på lørdag og avsluttes med bankett lørdags kveld. I Gressvik møter Flint Skeid og Sarpsborg 08 i innledende runde. Vi reiser for å ha det gøy, men selvfølgelig vil vi også vinne.
Nysgjerrig på Gåfotball – ta kontakt med Kjell Einar Hamnes!
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2022/08/IMG_41611001-e1661864993835.jpg
Lyst til å bli med?
Send melding til Kjell Einar sms 92 60 13 13

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram