Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Flint på besøk hos AS Roma

11. november 2022
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2022/11/Trenere-pa-tur-Roma-2022-e1668179530595.jpg

Flint-delegasjonen møtte tidligere Roma og Italia-spiller Bruno Conti (nr 3 nede fra høyre). Han er i dag direktør for Romas akademi.

InspirasjonsturFlint-trenere besøkte Roma-akademiet

28 trenere, lagledere og andre ressurser fra klubben fikk et drømmeopphold i Roma, med blant annet besøk på klubbens akademi, storkamp på Stadio Olimpico og ma.

Inspirasjonsturen til Roma ble mulig gjennom Flints samarbeidspartner Italent ved Morten Bredesen Føske. Morten har gode kontakter i den italienske klubben, noe som gjorde at Flint-delegasjen fikk innpass på AS Romas lukkede treningsanlegg, Trigoria.

Trenerveileder i Flint, Johan Ludvik Lund, var sammen med Morten, primus motor for turen. Det ble en langhelg med mye bra på agendaen.  Daglig leder Nina Tapio var med på turen og er full av lovord. – Det var fantastisk å få oppleve stemningen på Stadio Olimpico. Det var en utrolig flott start på turen. For egen del var det å kunne reise på tur med mange ressurser fra ulike deler av klubben veldig flott. Det var en unik måte å bli bedre kjent på tvers av lag og årganger. Og selvsagt stor stas å få se anlegget til AS Roma. Det var imponerende.

Fantastisk anlegg

Roma åpnet dørene inn til sitt lukkede treningsanlegg  hvor Flints trenere og ledere både fikk omvisning og en innføring i hvordan Roma jobber med sine unge akademispillere. Det ble også anledning til å følge treningene til flere av klubbens ungdomslag. Her var det mye å la seg imponere og inspirere av.

Den samlede tilbakemeldingen etter turen var enstemming –  dette gav mersmak og det er allerede ønsker om ny tur i 2023. En stor takk til Morten Bredesen Føske for fantastisk opplegg. Ta også en titt på videoen under, laget av Anders Jørgensen i Feberfilm.

Video av Anders Jørgensen – Feberfilm.no

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2022/11/314531117_1492736014564428_2716492058047475497_n.jpg

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram