Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Monge AS ny sponsor for Flint Fotball

16. desember 2022
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2022/12/Signering-Monge-2-Nina-og-Gaute-2023jpg.jpg

Fra venstre:  Daglig leder Flint Fotball, Nina Tapio og Gaute Bergh, daglig leder hos Monge AS

SponsorMonge AS inngår sponsoravtale med Flint Fotball

Les mer om Monge AS
Klikk her for å sende forespørsel
Ring
Ring Monge AS
930 99 225 / 926 22 476
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2022/12/Monge.jpg

Flint Fotball er svært takknemlige for at Monge AS ønsker å støtte opp om fotballaktiviteten i klubben. Monge AS er et maler- og byggtapetsermesterfirma med over 50 års erfaring og med fokus på kvalitet.  Markedsansvarlig Silje Lindahl retter en stor takk til daglig leder Gaute Bergh for støtten.

– Støtten fra lokale aktører som Monge AS er helt avgjørende for å sikre videreføring og – utvikling av klubbens aktiviteter for barn, unge og senior.

Fra aktiv spiller til aktiv støttespiller

Daglig  leder i Monge AS, Gaute Bergh, har selv en fortid som aktiv spiller og syns det er stas å kunne støtte opp om gamleklubben.
– Fotballskoene er nok lagt på hyllen, medgir han litt vemodig. Han gjorde “comeback” under Per Røkaas sin cola-cup i 2019, og laget hans “Røkla” gikk like greit av med seieren. På spørsmål om ikke klubbens nyeste gren – Gåfotball, kan være noe, så er han litt tvilende. – Jeg tror det blir for utfordrende å ikke løpe,” konkluderer han lattermildt.

Flint Fotball ønsker Monge AS hjertelig velkommen til vårt sponsornettverk.

Om Monge AS

MONGE AS ER ET MALER- OG BYGGTAPETSERMESTERFIRMA I TØNSBERG MED FOKUS PÅ KVALITET

Materialer og håndverk skal oppfylle dine krav til kvalitet. Beskrivelser og avtaler skal ivareta dine interesser. Du får profesjonell bistand ved fargesetting. Det inngås avtale om tid, pris og kvalitet. Du får kvalitetsgaranti – økonomisk garanti. Vi tar på oss oppdrag fra privatpersoner, entreprenører og industri – hovedsakelig i Tønsberg og omegn.

  • Sakkyndig rådgivning, utarbeidelse av tilstandsrapport og beskrivelser
  • Bindende pristilbud
  • Fagmessig håndverk
  • Ferdigstillelse til avtalt tid

MONGE AS har mesterbrev og er registert i Mesterregisteret. Dette sammen med vår brede erfaring gir trygghet til deg som kunde, og din garanti for at vi leverer arbeid av høy kvalite

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram