Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Anders Skarbøvik blir ny hovedtrener for Flint A-damer

19. januar 2023
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2023/01/Anders-Skarbovik.jpg

Anders Skarbøvik
- ny hovedtrener for Flint A-damer

Teamet rundt Flint A-damer for sesongen 2023 er på plass.

– Vi er glade for å kunne meddele at Anders Skarbøvik har takket ja til jobben som hovedtrener for Flint A-damer, forteller sportslig leder i Flint, Ronny Holmedal. Arbeidet med å sette nytt trenerteam for 2023 startet tidlig høsten 2022 etter at halvparten av fjorårets trenerduo, Ole Bredesmo Klaussen, meldte at han ønsket å fokusere på Flint G11 denne sesongen.

“Vi brukte mye tid på å prate med mange potensielle trenere og andre sportslige ressurser rundt om i Vestfold,” forteller Ronny. “Et navn gikk veldig ofte igjen i disse samtalene, og det var Anders Skarbøvik. Vi har hatt flere samtaler i tiden før jul, og det er svært gledelig at han takket ja til jobben. ” Anders var i 2022 trener for Flint J15.

Comeback

Med det gjør Anders comeback som hovedtrener for Flint A-damer. Den jobben hadde han også sesongen 2020-21, under svært vanskelige forhold med pandemi og restriksjoner. “Flint hadde bestemt seg for å satse på damelag igjen og vi hadde rundt 20 motiverte jenter klare. Så stoppet alt opp. Det var tungt,” innrømmer Anders. De fikk en halv sesong høsten 2022 som resulterte i 2. plass og et opprykk som glapp i siste seriekamp.

Nå er Anders igjen klar for å kjempe for opprykk. “Ambisjonen for sesongen er å vinne 4. divisjon. Stemningen i spillergruppa er god, og motivasjonen er upåklagelig til tross for januarsurt vær. Vi er i gang med spillersigneringer, og håper å få spikret noen treningskamper i løpet av vinteren.

Trenerteamet

Med seg har Anders assistenttrener Simen Rokke. Han var trener for A-damer også i 2022 og er motivert for ny sesong. Flint stiller antagelig også senior rekruttlag inneværende sesong, og Rikard Demer er engasjert rundt det laget. Nå trener de i storgruppe og samarbeider tett.

Lagleder for Flint A-damer er Lisbet Tellefsen. Lisbet er også leder for Toppfotballutvalg Kvinner i Flint.

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2023/01/Anders-Skarbovik-kvadr..jpg
A-DAMER

ANDERS SKARBØVIK

HOVEDTRENER
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2022/01/Simen-Rokke-kvadr.jpg
A-DAMER

SIMEN ROKKE

ASS. TRENER
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2021/09/Rikard-Demer-e1674157668191.jpg
KVINNER SENIOR

RIKARD DEMER

TRENER

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram