Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Kamprapport Flint – Teie (1. runde)

17. april 2023

1. runde 4. divisjonSerie 3-0 etter hattrick av Krysian

Flint A-herrer fikk en god start på årets 4. divisjon med seier hjemme mot Teie.
15.04.2023- Flint Esso Arena
Flint A-herrer
01234567890
Flint A-herrer
01234567890
Teie
Teie

Sist Flint og Teie møttes var i 1. kvalifiseringsrunde NM. Da gikk oppgjøret til ekstraomganger til tross for at Flint hadde store deler av spille gjennom kampen. Teie startet friskt med høyt press under serieåpningen på Flint Esso Arena, men det ble fort tydelig at det var en taktikk de ikke ville klare å holde lenge.

Flint hadde det meste av spillet første omgang, men hadde ikke marginene på sin side. Mange var farlig nær, blant annet et skudd i tverrlegger fra Flint-kaptein Adrian Krysian. Lagene gikk til pause med 0-0.

Etter hvilen skrudde Flint opp nivået noen hakk. Pasningene satt bedre, tempoet økte og sjansene kom på løpende bånd. I løpet av to minutter hadde Adrian Krysian ordnet 2-0 til hjemmelaget. Kristian Rinaldo serverte Krysian et knallhardt innlegg som ble plassert på mesterlig vis i lengste hjørne. Samme mann var på farten like etter og styrte inn ballen på første stolpe. Shaun Constable hadde all grunn til å juble fra sidelinjen. Krysian fullførte sitt hat trick da han styrte inn et skudd fra Ole Opthun fra kloss hold.

Det var mye å glede seg over for de fremmøtte. Veteranene Krysian og Rinaldo var solide som alltid, og unggutten Noah Abrahamsen fikk god omtale for sitt innhopp i andre omgang som indreløper. Gleden var også stor over at to Flint-legender, Christian Steen-Hansen og Haakon Bratteli begge kom inn mot slutten av andre omgang og gjorde sine saker godt.

Neste kamp for Flint A-herrer er borte mot Stokke torsdag 20. april. 

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2023/04/Adrian-Krysian.png

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram