Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Kamprapport Flint A-damer – Ørn Horten (2.runde)

20. april 2023

2. runde 4. divUavgjort mot seriefavoritten i målrik kamp

19.04.2023 - Flint Esso Arena
Flint A-damer
01234567890
Flint A-damer
01234567890
Ørn Horten
Ørn Horten

Flint A-damer møtte seiens antatt beste lag om vi skal tro TB Sportens spådommer for sesongen i andre serierunde hjemme på Flint Esso Arena. Flint-jentene viste at de ønsker å være med i tetkampen denne sesongen, og kunne fort ha vunnet oppgjøret. To scoringer i sluttminuttene fra gjesten gjorde at oppgjøret endte uavgjort 5-5.

Famlende start

Første omgang startet noe famlende for Flints jenter. Pasningene satt ikke helt, og jentene ble løpende mye i mellom. Laget kom til flere gode sjanser, men det var likevel Ørn Horten som kom best i gang, og midtveis ut i første omgang var stillingen 0-2 til gjestene. Oliva Holtan sørget for scoing mot slutten av omgangen, og lagene gikk til pause på stillingen 1-2.

Hovedtrenere Anders Skarbøvik og hans team hadde tydeligvis en god prat med jentene i pausen, for Flint gikk på banen med større tempo, bedre pasningsspill og en helt annen kampvilje etter hvilen.

Oliva Holtan sørget for utligning 2-2 på straffespark tidlig i omgangen etter at Silje Aas ble felt av Ørns sisteskanse inne i 16 meteren. Flint gikk opp i ledelsen 3-2 etter nydelig angrepsspill. Silje Aas kom fint inn på kanten og fikk lagt inn i boks, og Mia Sofie Skarbøvik var på rett sted og fikk styrt ballen i mål. 4-2 til Flint kom etter corner hvor Mathilde Seeberg headet ballen i mål.

Ørn kom tilbake og reduserte til 4-3 før Flint-jentene igjen fikk ballen i mål. Hannah Tellefsen sendte i vei en suser som traff stolpen. Returen fikk Mia Sofie Skarbøvik prikket i nettet til 5-3. Flint lå dermed an til å ta en full fortjent seier, men to kjappe Ørn-scoringer på slutten førget for poengdeling.

Bilder fra kampen

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram