Kamprapport FK Eik Tønsberg 2 – Flint A-damer (3.runde)

3. runde 4. divSolid seier på bortebane!

01234567890
Ørn Horten
Ørn Horten

Flint A-damer tok turen til Eik i 3. runde av årets 4.divisjon.

Flint-jentene etablerte seg raskt som det førende laget i møtet mot FK Eik Tønsberg 2. Flint hadde ballen mest, og kom til flere gode sjanser, men først mot slutten av første omgang kom første målet. Hanne Kaspersen plasserte ballen kontant i mål på corner. Lagene gikk til pause på stillingen 0-1.

Andre omgang fortsatt med Flint i føringen. Emma Kvendbø Johansen dundret inn 0-2 i det 49. spilleminutt. Mot slutten av kampen ble Hannah Tellefsen felt innenfor 16 meteren og dagens dommer pekte på straffemerket. Den satte kaptein Marte Røkaas sikkert i mål til 0-3. Like etterpå i det 87. spilleminutt pyntet Mia Sofie Skarbøvik på resultatet. Flint dro hjem med 0-4 seier.