Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Gåfotball for personer med demens!

14. juni 2023
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2023/01/Flint-Gafotball-banner.jpg

Liker du å bevege deg? Gåfotball for personer med demens!

Fysisk aktivitet er viktig for helse og velvære, også for personer med demens. Gåfotball er et tilbud til menn og kvinner som liker å være i bevegelse og aktivitet sammen med andre.

Gåfotball-gruppen skal trene én gang i uken fra uke 34. Treningene foregår på Flint Arena hver onsdag kl. 16.30 – 17.30. Etter treningen er det servering og sosialt samvær.

Du trenger ingen fotballerfaring for å delta!

Ta kontakt med Grethe Johnsen på telefon 950 62 387 eller på mail: grethe.johnsen@tonsberg.kommune.no om du ønsker å delta.

Tilbudet arrangeres av Nasjonalforeningen for folkehelsen, Tønsberg og Færder demensforening og Tønsberg kommune i samarbeid med Norges bedriftsidrettslag, Flint Fotball og Norges fotballforbund, og er det første i Norge i sitt slag. Prosjektet er støttet av stiftelsen Dam.

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2023/06/gafotball.jpg
Grethe Johnsen
Mobil: 950 62 387
Epost: grethe.johnsen@tonsberg.kommune.no
Flint Esso Arena
Oppstart 23. august

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram