Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Kamprapport ÅIF-Flint A-herrer (4.div)

24. juni 2023

11. runde 4. divisjonSeiersmål på overtid!

Flint A-herrer tar sommerferie som "top of the league" og er ubeseiret med halvspilt sesong.
24.06.2023- Åsgårdstrand KG
Åsgårdstrand
01234567890
Åsgårdstrand
01234567890
Flint A-herrer
Flint A-herrer

Det var duket for en skikkelig thrillerkamp da Flints beste menn tok turen til Åsgårdstrands flotte idrettsanlegg. Rammen for kampen var perfekt, med strålende sol, mange tilskuere og aktivitetsdag for barna.

Første omgang var ganske jevn, men Flint kom til de hvasseste sjansene uten at det ble nettkjenning. Åsgårdstrand hadde gjort sin hjemmelekse godt, og klarte å demme opp for Flints sterke midtbane før pausen. Det ble tilløp til dramatikk da en Åsgårdstrand-spiller var sikker på at ballen var over linjen og plukket opp ballen med hendene. Flint-leiren ropte på straffe, men assistentdommer valgte å dømme den ut. Flere godt plasserte personer var uenig i dette, men kunne lite gjøre.

Etter hvilen var Flint dominerende, og kontrollerte kampen, men nettkjenningene uteble til tross for mange store sjanser. Det så ut til å ebbe ut til uavgjort, men på overtid fikk Jostein Bruun ballen i farlig posisjon og plasserte den kontant nede i høyre hjørnet. Flint-leiren eksploderte i jubel, flagg og røykbomber! Gutta tar velfortjent sommerferie som “top of the league”.

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2023/06/Flint-A-herrer-AIF-Flint-24.06.23-26.jpg

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram