E-post: admfotball@flintfotball.no

Kamprapport Teie -Flint A-herrer (4.div)

11. august 2023

12. runde 4. divisjonSolid borteseier!

Flint A-herrer fikk en flying start på høstsesongen med en sterk 0-4 seier borte mot Teie.
10.08.2023 - Teie Xpert KG
Teie
01234567890
Teie
01234567890
Flint A-herrer

Det er aldri lett å spille mot Teie på deres hjemmebane. For Shaun Constable og hans menn var det viktig å få en god start på høstsesongen, og da er det full fokus som skal til, fra start til slutt.  Constables kampstrategi var å gå ut hardt de første minuttene og få en tidlig scoring.

Planen fungerte til fingerspissene. Det tok under tre minutter før Adrian Krysian fikk med seg ballen etter en duell inne på 5-meteren og banket ballen i nettaket. Ballen spratt ut igjen og spillerne fortsatte å spille en stund etterpå før dommeren gikk bort til linjemannen for å få bekreftet at ballen var inne i ren VAR-stil.

Midtveis i omgangen doblet Kristian Rinaldo Pedersen ledelsen fra kloss hold etter en dødball, og lagene gikk til pause med 0-2 ledelse til Flint. Etter hvilken gikk det ikke lang tid før Flint økte til 0-3, igjen ved Adrian Krysian. Det var hans 20. mål for sesongen. Spikeren i kista sørget Jacob Gussiås for fra krittmerket, etter at Krysian ble felt innenfor 16 meteren.

En god start på høstsesongen, og viktig seier mot en vanskelig bortemotstander. Neste kamp er lørdag 26. august kl 13:00 borte mot Stag/Fram 2.