Flint A-herrer var nære tosikret resultat da Re FK gjestet Flint Esso Arena lørdag 16. september.
01234567890
01234567890
Re FK
Re FK

Flint banket Re 9-0 i 4. divisjon, Vestfold lørdag. Jacob Gussiås leverte hattrick og ble kåret til dagens Flint-gutt. Samtlige innbyttere fikk dessuten spilletid.

Noah Nathanael Reme Abrahamsen sendte Flint i ledelsen da han satte inn 1-0 etter elleve minutter. Seks minutter senere ble vondt til verre for Re, da Gussiås doblet ledelsen for Flint. Adrian Krysian økte ledelsen da han satte inn 3-0 etter 21 minutters spill, og Flints Mohamed Moussa Srour scoret 4-0 fra straffemerket seks minutter senere. Samme mann scoret sitt andre mål da han gjorde 5-0 noen minutter før sidebytte. Ingen av lagene rakk å sette ballen i mål flere ganger før sidebyttet. Dermed gikk lagene av banen på stillingen 5-0.

Gussiås økte til 6-0 for Flint to minutter etter hvilen, og fire minutter senere var hattricket et faktum for Flint-angriperen. Etter 63 minutter fikk Flint straffe. Krysian satte inn 8-0-målet, og Petter Johansen økte ledelsen for Flint da han satte inn 9-0 seks minutter før slutt. Dagens dommer valgte å avslutte kampen uten å legge til tid som følge av innbytter, noe som kanskje snøt Flint for et tosifret resultat.

Takk til alle fremmøtte, og en ekstra takk til Flint Ultras for fantastisk støtte for gutta gjennom hele kampen.

Neste kamp er hjemme mot Nøtterøy torsdag 21. september kl 20:00.