Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

RoMa Trafikkskole forlenger samarbeidet

5. oktober 2023

RoMa Trafikkskole er stolt samarbeidspartner av Flint Fotball!

RoMa Trafikkskole, som holder til i Valløveien, har valgt å forlenge sin sponsoravtale med Flint Fotball for ytterligere 3 år. Daglig ledere Nina Tapio og Mona Habbestad er svært takknemlig for det videre samarbeidet. “Klubben er helt avhengig av bidrag fra sponsorer i det lokale næringslivet,” forteller Nina. “Det er derfor gledelig at RoMa Trafikkskole har besluttet å bli med på reisen for tre nye år.”

Kickback til laget og 10 % rabatt på kjøretimer

Magnus Malja hos RoMa Trafikkskole synes det er fint å bidra til lokale fritidstilbud. “En stor andel av våre kunder er ungdom i nærmiljøet. For oss er det viktig å både bidra med støtte til klubben, men også å kunne gi noe tilbake til laget.  Av den grunn tilbyr vi en kickback til lag som bestiller trafikalt grunnkurs hos oss. Vi kan dermed finne dager og tidspunkter som passer i forhold til trening. For hver spiller gir vi en kickback på 500,- som tilfaller laget. Når tiden er moden for kjøretimer, tilbyr vi 10 % rabatt på disse for medlemmer i Flint Fotball.”

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/02/Roma-Trafikkskole_160.png
Besøk trafikkskolen
Valløveien 55, 3152 Tolvsrød
Tlf. 33 99 40 50
Kickback til laget
Kr 500,- per spiller på trafikalt grunnkurs.
10 % rabatt
på kjøretimer
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/11/Roma-Trafikkskole-signering-2020-3.jpg

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram