Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Parkering, levering og henting – kun i Ulvikveien!

18. oktober 2023
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2021/08/Flint_Kart_parkering-scaled.jpg

PÅMINNELSEParkering, levering og henting - kun i Ulvikveien!

Flint Fotball har i lengre tid slitt med parkeringskaos i Flintveien, noe som ofte skaper trafikkfarlige situasjoner og er til sjenanse for våre naboer. Siden august 2021 har parkeringsplassen i Flintveien vært forbeholdt kun de med parkeringstillatelse. All parkering, levering og henting av barn skal derfor gjøres ved parkeringsplassene med adkomst Ulvikveien!

I år som i fjor ser vi oss nødt til å gå ut og minne om de nye parkeringsregelene, slår daglig ledere i Flint Fotball, Nina og Mona, fast. 

– Siden august 2021 har parkeringsplassen i Flintveien vært forbeholdt kun de med parkeringstillatelse. Øvrige som ankommer anlegget må benytte parkering i Ulvikveien, forteller Nina.  Parkeringsplassene i Flintveien ligger tett opptil private boliger. I tillegg er parkeringsplassen i tilknytning til gang- og sykkelsti med mye trafikk. Ved å gjøre det om til reservert parkering, er håpet å minske trafikken hit betraktelig.

Gjelder også ved henting og bringing

-I høst har dette stort stet fungert veldig fint, forteller Mona. Nå som det begynner å bli både mørkere og kaldere ser vi at stadig flere kjører til Flintveien og parkerer der, til tross for at det er skiltet. Man må gjerne kjøre og hente barn på trening. Det må man gjerne gjøre, men levering og henting skal også gjøres i Ulvikveien.

– Selv om du ikke skal parkere og forlate bilen, så er det altså Ulvikveien som gjelder.  Tidvis står det svært mange biler på tomgang, ikke bare på parkeringsplassen, men også langs Flintveien og på kryss og tvers. Dette skaper minst like mye kaos og trafikkfarlige situasjoner. I verste fall vil utrykningskjøretøy ikke komme frem.

Bruk ny parkeringsplass bak D-banen

Vi anbefaler alle å kjøre helt opp på den nye parkeringsplassen bak D-banen. Her er det god plass, og i tillegg er det nå anlagt en trapp ned til D-banen. Det blir fort kaotisk også ved Sandvolleyballbanen, spesielt med mange barn kledd i Flint-sort, og dermed lite synlige når mørket faller på.

Henstillingen er altså enkel – parkering i Ulvikveien, og ikke i Flintveien!

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2021/08/Reservert-parkering-skilt.jpg
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2021/08/Flint_Kart_parkering-scaled.jpg

Bakomliggende kart er hentet fra 1881.no © 2020 Norkart AS/Geovekst og kommunene/OpenStreetMap/NASA, Meti

Parkeringsmuligheter
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2021/07/Parkering-sandvolleyball.jpg
SANDVOLLEYBALLBANEN
Ankomst Ulvikveien
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2021/07/Parkering-skramstad.jpg
SKRAMSTAD-TOMTA
Ankomst Ulvikveien
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2021/07/Parkering-barnehage.jpg
TOLVSRØD BARNEHAGE
Ankomst Ulvikveien

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram