Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Anders Skarbøvik har signert for tre nye år som hovedtrener A-damer

22. november 2023
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2023/01/Anders-Skarbovik.jpg

Anders Skarbøvik
- tre nye år som hovedtrener for Flint A-damer

– Vi er glade for å kunne meddele at Anders Skarbøvik har takket ja til å fortsette i jobben som hovedtrener for Flint A-damer, forteller sportslig leder i Flint, Ronny Holmedal. Vi har fokus på kontinuitet og det å bygge sterke trenerteam i klubben. Anders og hans team har gjort en strålende jobb denne sesongen, og ble belønnet med opprykk til 3. divisjon. Vi er takknemlige for at han han ønsker å fortsette på den reisen.

Best i byn

Med opprykk til 3. divisjon, og FK Eik Tønsbergs nedrykk til 4. divisjon, er Flint A-damer “best i byn” kommende sesong. Det er en spennende posisjon å være i, og både Anders og sportslig leder Ronny mener at dette er en posisjon Flint har gode forutsetninger for å forvalte og på sikt også løfte enda høyere.  A-teamet er allerede godt i gang med planlegging for neste sesong.

-Vi har mange talentfulle jenter i klubben, samtidig ser vi at snittalderen på laget vårt er ganske lav. En del sentrale spillere er også i den fasen av livet hvor studier og militæret fort kan flytte de bort fra byen. Det blir svært viktig å etablere godt samarbeid med lagene under i ungdomsfotballen, spesielt J15 og J17. I tillegg ser vi også utenfor Flint etter nye spillere.

Vi ønsker Anders og hans team lykke til kommende sesong! 

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2023/01/Anders-Skarbovik-kvadr..jpg
A-DAMER

ANDERS SKARBØVIK

HOVEDTRENER
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2022/01/Simen-Rokke-kvadr.jpg
A-DAMER

SIMEN ROKKE

ASS. TRENER
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2021/09/Rikard-Demer-e1674157668191.jpg
KVINNER SENIOR

RIKARD DEMER

TRENER

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram