Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Kristian Rinaldo Pedersen ny spillerutvikler i Flint

29. januar 2024
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2023/04/Header-fotball-generell.jpg

Styrket fokus på
spillerutvikling

Sportslig leder Ronny Holmedal er stolt over å presentere et forsterket fokus på spillerutvikling i Flint. – Vi er utrolig glade for at Kristian Rinaldo Pedersen trer inn i denne rollen. Det er en viktig forsterkning og sammen med Shaun Constable vil de følge opp gutter og jenter fra 12-19 år.

Hver uke vil Shaun og Kristian bidra inn i trenerteamet til de ulike lagene og treningsgruppene. Planen er at Shaun vil følge opp G19 og G16, mens Kristian skal jobbe inn mot G14, J15 og J17.

Shaun har lang erfaring som spillerutvikler og trener for alle aldersgrupper. Kristian har erfaring som hovedtrener fra G13-G19, har UEFA B lisens og har nylig fullført UEFA Youth B med spesielt fokus på trening og spillerutvikling for ungdom.

Utviklingsgrupper

Utviklingsgrupper for jenter og gutter 12-14 år videreføres også i 2024. Kristian Rinaldo Pedersen tar over ansvaret for guttegruppen 12-14 år. Simen Rokke (hovedtrener J17, assistenttrener A-damer) vil ha jentegruppa.

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2023/01/Kristian-Rinaldo-Pedersen-kvadr-transp.png
Sport

Kristian Rinaldo Pedersen

Spillerutvikler
G14-J15-J17- Talentgruppe
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2022/01/Shaun-Constable-kvadr.png
Sport

Shaun Constable

Spillerutvikler
G16 og G19

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram