Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Flint J17 skal spille regional serie

8. februar 2024
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2024/02/Flint-J17-regional-07-scaled.jpg

Flint J17 skal spille i regional serie

Sesongen 2024 arrangeres det regional serie for J17-lag. Her møtes de beste lagene fra Vestfold, Buskerud, Telemark og Agder. Flint er en av to klubber fra Vestfold som deltar i denne serien. 

Den regionale J17-serien åpner også opp for hospitanter fra andre klubber. Det betyr at talentfulle jenter fra andre lokale klubber kan gis dispensasjon til å spille kamper i Flint-drakt, uten å måtte bytte klubb.

To Flint J17-lag

Flint stiller i år med to J17-lag i seriespill. I tillegg til lag i den regionale serien, så er de også påmeldt med lag i kretsserien. Den regionale serien spilles i helgene, mens kretsserien spilles i ukedager.

Måle krefter mot gode lag

Flint J17 har sin stamme i 2008-kullet som kan se tilbake på en rekke med kretsmestertitler, og ble også interkretsmester i fjor. En regional J17-serie gir spillerne mulighet for å måle krefter mot gode lag fra nabofylkene. Det blir også en spennende arena for yngre talentfulle jenter i klubben.

Motstandere

Odd
Hønefoss
sandefjord-fotbal-200x200
Strømsgodset
Andre
Andre2
Andre4
Hei

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram