Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Oris Dental Tønsberg – velkommen som ny sponsor!

28. februar 2024
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2024/02/Oris-Dental-Flint-sponsoravtale-2024.jpg

Fra venstre: Spillerutvikler, spiller og ass.trener Flint A-herrer, Kristian Rinaldo Pedersen  klinikksjef Daniel Morso hos Oris Dental Tønsberg og daglig leder Nina Tapio

SAMARBEIDSPARTNEROris Dental Tønsberg
- ny sponsor av Flint Fotball!

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2024/02/Oris-Dental-640x180.png

Det er veldig gledelig å ønske Oris Dental Tønsberg velkommen som ny sponsor i Flint Fotball. Det slår daglig ledere Nina og Mona fast. – Vi er helt avhengig av bidrag fra lokalt næringsliv, og vi er veldig takknemlige for at Oris Dental Tønsberg har valgt å støtte klubben på denne måten.

Klinikksjef hos Oris Dental Tønsberg, Daniel Morso, tok selv kontakt med Flint. – Vi i Oris Dental ønsker å gjøre oss kjent for flere i Tønsberg, og som en stor fotballklubb med mange medlemmer og mange tilskuere gjennom året, anser vi dette som et fin arena for oss å være synlige. Vi håper naturligvis på flere kunder, samtidig som vi støtter opp om en viktig samfunnsaktør.

Flint Fotball takker for støtten, og se frem til et spennende samarbeid i tiden fremover. 

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2024/02/Oris-Dental.png

Om Oris Dental Tønsberg

Oris Dental Tønsberg er en moderne klinikk med beliggenhet midt i Tønsberg Sentrum. Vårt dyktige og blide team består av tannleger, tannpleiere, tannhelsesekretærer, samt resepsjonist og klinikkleder.

Vår samlede kompetanse og erfaring gjør at vårt totaltilbud inkluderer det meste innen tannbehandling.

Vi har et sterkt fokus på forebyggende tannhelse og personlig pasientrådgivning, og samarbeider med spesialister for å gi deg optimal omsorg og trygghet.

Hos oss blir du møtt med et smil av våre positive medarbeidere, og kan love at hver pasient blir møtt med respekt og forståelse. Hos oss kan du føle deg trygg på å få gode svar og riktig behandling.

Vi er din tannlege i Tønsberg. Velkommen til oss!

Telefon: 33 31 34 27
Epost: tonsberg@orisdental.no
Klikk på ikonet
Oris Dental Tønsberg
Øvre Langgate 50
3110 Tønsberg

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram