Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Gåfotball for personer med demens

7. mars 2024
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2024/03/Lagbild2-med-ass.-trenere.jpg

Deltakere og frivillige i pilotprosjektet

PILOTPROSJEKTGåfotball for personer med demens

Pilotprosjektet «Gåfotball for personer med demens» har i dag nådd målet, som var å få en gruppe på 12 deltakere. Gunnar, som er kongen av godt humør fylte 93 år i dag, valgte sammen med kona Wenche, å feire dagen med en økt gåfotball.

For alle som er engasjert i dette pilotprosjektet er det virkelig en glede å slå fast at man nå har nådd vårt mål om 12 deltagere i gruppa. Enda mer gledelig er at vi opplever at samtlige har hatt en fremgang både fysisk og sosialt. Det er en glede å se at alle frivillige bryr seg om deltagere og pårørende og at dette er gjensidig både fra deltakere og pårørende, forteller prosjekt-general, Kjell Einar Hamnes

Sammen med Nasjonalforeningen for folkehelsen, jobber Flint Gåfotball og Gåfotball Norge for å få andre klubber til å knytte kontakt med lokale demensforeninger / helselag og kommuner.

Vi har pr. dato hatt besøk av Lørenskog Gåfotball, Kongsvinger IL Toppfotball sammen med Kongsvinger demensforening og Kongsvinger kommune, Gressvik Gåfotball med påfølgende møte på teams med Fredrikstad kommune, etat Aktive liv, Gressvik IF, Fredrikstad Demensforening.

Klubber som ønsker å vite mer om hvordan de kommer i gang med tilsvarende tilbud, kan ta kontakt med Kjell Einar Hamnes på mobil 92601313 eller Messenger.

Ta kontakt
Kjell Einar Hamnes
Mob: 926 01 313
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2024/03/Sosialt-1.jpg

Sosial samling etter trening med kaffe, kaker, snitter og bursdagssang

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram