Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Redningen – ny sponsor som gir medlemsrabatt!

29. april 2024
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2024/04/Redningen-Paulius.jpg

SponsorRedningen
- ny samarbeidspartner med rabatt til Flint-medlemmer

20 % rabatt
på takeaway pizza
20 % rabatt
på pizza-selskap på Redningen

Redning – ny samarbeidspartner

Flint Fotball er strålende fornøyd over å ha inngått en ny samarbeidspartner med Redningen restaurant, selskapslokale og catering.

“Vi har god erfaring med bruk av selskapslokalene til Redningen”, forteller daglig leder Mona Habbestad. “Her har vi arrangert både sponsorkvelder og sesongavslutninger. Noen ganger er det fint å flytte seg bort fra klubbhuset, og da er det flott å ha et selskapslokale som dette i nærheten.”

Eier Paulius Aleksandravicius tok selv initiativ til samarbeidet.  “Flint er en stor klubb med mange medlemmer, og gjennom et samarbeid håper vi naturligvis å kunne gjøre enda flere kjent med Redningen og hva vi kan tilby.”

20 % rabatt på pizza

Redningen er både restaurant med A la Carte og pizza, samtidig som de tilbyr selskapslokaler og catering. For Flints medlemmer tilbyr Paulius hele 20 % rabatt på alt av takeaway pizza og pizza-selskaper i restauranten.

“Oppgi at du er Flint-medlem ved bestilling”, oppfordrer Paulius. Redningen er klare for å være vertskap for alt fra familiekos til større selskaper.

Gavekort til banens beste – Flint A-damer

Når Dagens Flint-spiller kåres på A-damers hjemmekamper, stiller Redningen opp med premien. “Vinneren får gavekort på pizza,” forteller Paulius. Det smaker naturligvis ekstra godt etter seier.

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2024/04/Redningen-logo-2023-origianl-e1714329930195.png
Karl XVs Gate 15, 3150 Tolvsrød
Tlf. 33 32 63 30
Epost: firmapost@redningen.no

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram