Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Betonmast – sponser jentefotballen i Flint!

15. mai 2024
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2024/05/Betonmast-ny-jentesponsor-i-Flint.jpg

Fra venstre: Marius Røgeberg Evensen, Nina Tapio, Arne Midtbø og Silje Helen Foss Rønningen.

SponsorBetonmast
- ny samarbeidspartner med fokus på jenter!

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2024/04/Betonmast-sort-bakgrunn.png

Betonmast – samarbeidspartner med fokus på jenter! 

Jubelen stod i taket på Flint Esso Arena da Betonmast meddelte at de inngår sponsoravtale med Flint Fotball.

“Utrolig gledelig,” forteller daglig ledere Nina og Mona. “Betonmast blir en sentral aktør i byggingen av nye Tolvsrød Torg sammen med Folksom, og vil ha en betydelig tilstedeværelse i nærområdet de kommende årene. Vi setter stor pris på at de velger å støtte opp om fotballtilbudet her på Tolvsrød.”

Betonmast satser på jenter

Betonmast har valgt en tydelig profil i sitt sponsorarbeid, nemlig å fremme like muligheter for jenter. “Betonmast er allerede en samarbeidspartner også for lag som Strømsgodset kvinner og Sandefjord kvinner”, forteller Arne Midtbø i Betonmast. Sammen med Silje Helen Foss Rønningen er han ansvarlig for prosjektet Tolvsrød Torg. “I Betonmast jobber vi mot å få enda flere kvinner inn i byggebransjen. Da blir det naturlig å også fremme jentenes sak i vårt sponsorarbeid.”

Draktsponsor Flints ungdomslag

Marius Røgeberg Evensen er prosjektleder i Betonmast og er selv frivillig trener for Flint J11. Han har vært positiv til å få Betonmast inn som sponsor i Flint. “Det er inspirerende å se at det satses på jentene i Flint. Flint A-damer, rekruttlag og alle ungdomslagene er flotte forbilder for de unge jentene.”

Gleden over ny sponsor var også stor blant Flints jentelag i ungdomsfotballen. Der har spillerne lenge ønsket seg drakter i damemodell. Med Betonmast med på laget blir dette nå realisert. De første draktene er allerede ankommet, og Flint J15 har allerede tatt de i bruk.

Vi ser frem til mange års godt samarbeid! 

Horten Industripark, Bygg 24 1. etg
Nedrevei 8, 3183 Horten
Tlf. 22 17 54 80
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2024/05/Betonmast-drakt-J15.jpg

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram