Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2021/10/21_NFF_UEFA_Playmakers_Frozen_Elsa_1080x1080_Godkjent.jpg

NYHET UEFA PLAYMAKERS
- INSPIRERENDE FOTBALLTRENING FOR JENTER

UEFA PlayMakers er inspirert av Disney og kombinerer lek, historiefortelling og fotball på en ny og spennende måte
UEFA PLAYMAKERS er et pilotprosjekt som har som mål å doble antall fotballspillende jenter i Europa. Rundt 30 norske klubber i fire fotballkretser er med og bruker dette som et rekrutteringskonsept mot de yngste jentene. Flint Fotball er en av disse klubbene.

Gjennom Playmakers får de yngste jentene en introduksjon i fotball gjennom lek, moro og basisøvelser. Programmet er laget i samarbeid med Disney-konsernet og fotballøktene tar i bruk kjente karakter-univers fra Disney-filmer. I år er det «Frost 2» som er inspirasjonskilde og utgangspunkt for øktene.

UEFA PLAYMAKERS starter opp torsdag 21. oktober i gymsalen på Ringshaug Ungdomsskole. Treningen er fra kl 17:00-18:00. Det blir totalt 6 treninger nå før jul. Siste trening blir torsdag 25. november.

Begrenset antall plasser - påmelding på forhånd.

Tilbudet er for jenter født 2015
Begrenset antall plasser - meld deg på her
Ringshaug Ungdomskole gymsal
Torsdager kl 17:00-18:00

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram