Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Flintskolen

Flintskolen er et påbygg til allerede etablerte skoleringsplaner som Grasrottrener og UEFA-B. Flintskolens formål er å hjelpe trenere i alle aldersgrupper. Ved å forstå grunnsteinene i Flintskolen vil det være enklere å se når grupper er klare for å ta neste steg samt vurdere å bli værende på et lavere steg inntil spillergruppen kan bevege seg opp til neste nivå. Selv om øvelsene er inndelt i alder vil det for noen være naturlig å benytte øvelser fra et lavere årskull, således vil det også være mulig å benytte for årskullet over. Miks gjerne øvelser som passer best til din spillergruppe.

Flintskolen er avhengig av konstruktiv tilbakemelding i forhold til læringsmål, øvelsesbank og gjennomføring, dette er viktige elementer

Som en Flint trener oppfordres du til å bidra til å drive Flintskolen fremover.
Flintskolen er ikke statisk og skal leve sammen med Flint Fotballs ambisjoner og læringskurve og støtteapparat

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2022/03/Flintskolen_pabygg.png
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2022/03/ordsky_CBH.png
Øvelsesbank

Treningsøkter

Her finner du øvelsene som passer for alder 12 år
Her finner du øvelsene som passer for alder 10-12 år

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram