Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

MedlemsfordelMedlemsrabatt
Maxbo Ilebrekke

Maxbo tilbyr Flint-medlemmer 10-15 % rabatt på alle varer ved bruk av egen rabattkode.
10-15 % rabatt
på alle varer hos Maxbo
Rabattkode
"Flint2024"

Maxbo Ilebrekke er sponsor av Flint Fotball og tilbyr klubbens medlemmer rabatt på 10-15 % på kjøp av alle varer i deres varehus. Rabatten fås ved å oppgi koden “Flint2024″‘

Maxbo Ilebrekke

På Maxbo Tønsberg handler du byggevarer i et av Vestfolds største byggevarehus. Våre dyktige medarbeidere hjelper deg å velge riktig blant våre mange tusen varelinjer, og sørger for at du får med deg alt du trenger for å få hele jobben gjort. Når du handler på Maxbo Tønsberg får du låne tilhenger til hjemkjøring av varer, vi kan også kjøre varene hjem til deg om du har behov for det.

Vi har et topp moderne anlegg med ny trelasthall der du kan kjøre bilen gjennom for pålessing av varer. På den måten er det komfortabelt å handle hos oss, selv når solen ikke skinner! Det er stor plass på parkeringsplassen vår, hvor du parkerer gratis.

I tillegg til trelast, byggevare, jernvare, gulv, maling og sesongprodukter får du også kjøpt kjøkken, bad og garderobe. Våre selgere har høy fagkompetanse og hjelper deg å ta de riktige valgene – uansett om ditt prosjekt er stort eller lite.

Trenger du hjelp til å kappe materialer, hjelper vi deg med det mens du nyter en kopp kaffe.

Velkommen til en hyggelig handel.

Maxbo Ilebrekke

Nettsidewww.maxbo.no

VELKOMMEN TIL MAXBO

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram