Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

MedlemsfordelRabatt og Kickback
Mitt Dekkhotell Tønsberg

Mitt Dekkhotell tilbyr Flint-medlemmer 50 % rabatt først sesong. For hver nye kunde får klubben kr 700,- i kickback.
50 % rabatt
på dekkhotell første sesong.
Kickback til klubben
Kr 700,- per nye kunde

Mitt Dekkhotell Tønsberg tilbyr dekkhotell, hjul-/dekkskift, samt salg og reparasjon av dekk og felg. Avdelingen har kapasitet til 4000 biler / 16000 hjul. Drop-in hjul-/dekkskift.

50 % rabatt for Flint-medlemmer

Mitt Dekkhotell tilbyr alle Flint-fans som inngår ny avtale om dekkhotell hele 50 % rabatt første sesong. For å få rabatten må man oppgi å være Flint-medlem når man bestiller. Vi anbefaler å kontakte Mitt Dekkhotell direkte, enten via telefon, epost eller personlig oppmøte.

Dette er inkludert i dekkhotell
  • Lagring og dekk/hjulskift – Korrekt lagring og dekkskift mens du tar en kaffe. Vi tar oss av lufttrykk, korrekt montering og kalibrering med bilens systemer.
  • Maskinvask – Hjulene vaskes i en skånsom maskinvask før de legges til sesonglagring. Urenheter fjernes og levetiden til både dekk og felger forlenges.
  • Sikkerhetssjekk – Vi kontrollerer alle hjul for skader. Oppdager vi utbedringsbehov varsles du i god tid før sesong. Du har i tillegg full oversikt på “Min side”.
  • Punkteringsforsikring – Har du vært uheldig og punktert et eller flere dekk? Ingen problem! Er skaden reparerbar fikser vi den kostnadsfritt for deg som dekkhotell-kunde.
  • Automatisk varsling – Når det nærmer seg tid for hjulskift sender vi deg automatisk varsling. Time bestiller du superenkelt rett fra mobilen på “Min side”.
  • Forsikring – Vårt unike logistikksystem sørger for sikker merking og hjulene dine er forsikret under lagring mot brann og tyveri.
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2023/03/mittdekkhotell_logo-1.png
Tlf. 23 88 02 06
Epost: tonsberg@mittdekkhotell.no
Træleborgodden 10, 3112 Tønsberg

Mitt Dekkhotell

VELKOMMEN TIL MITT DEKKHOTELL

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram