Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Flint Army – gatelag

Samarbeid med FrelsesarmeenFlint Army - gatelag


Flint Army handler om å ha det gøy. Møtes for å trene og spille fotball med andre i lignende situasjon. Et friminutt. En fysisk aktivitet. Et sted hvor vi kan støtte hverandre, oppmuntre hverandre. Kanskje oppleve drømmen om å score det avgjørende målet i NM-finalen. Gjennom faste treninger har vi mulighet for å skape et miljø for en bedre hverdag og gode opplevelser.
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2019/05/Flint_Army.png

Hvem er Flint Army

Flint Army er en del av Frelsesarmeens Gatefotball i Tønsberg og drives i samarbeid med Flint Fotball og Tønsberg kommune. Det er et lavterskeltilbud. Det vil si at det skal være lett å komme dersom du aldri har spilt fotball før, fysisk form er på et minimum, eller du trenger en trygg og rolig start for å gjennoppta sosialt liv.

Gatefotballen er for rusavhengige, tidligere rusavhengige, tidligere innsatte, mennesker med psyiske utfordringer, eller andre som av ulike årsaker havner på siden av samfunnet i perioder av livet.

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2019/01/Flint_Logo_200e.png
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/06/frelsesarmeen.jpg

Kontakt oss

Dersom du eller noen du kjenner er interessert i å være med kan du kontakte Bertel Emil Hjortland på 479 74 956 eller epost: bertel.emil.hjortland@frelsesarmeen.no.

Følg FA Tønsberg Army gatefotball – mer enn bare fotball på facebook for ukentlig oppdatert info.

bertel.emil.hjortland@frelsesarmeen.no
Tlf: 479 74 956
FA Tønsberg Army Gatelag

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram