Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Stemningsrapport fra Fanzone

3. september 2019

Fartsmåling og ansiktsmaling!

Fanzone før A-lagskamp søndag 1.september

Søndag 1. september inviterte Flint for første gang til “Fanzone” før A-lagskampen. To timer før avspark bød klubben på blant annet fartsmåling av skudd, ansiktsmaling, lek med ball og åpen kiosk. Været ble betraktelig bedre enn forventet og en del ivrige små og store tok turen.

Før kampstart ble det også gjort stas på årets pokalvinnere fra Dana-cup. Flint J14 og G17 tok begge 3.plass i A-sluttspillet, mens J13 fikk 2. plass i B-sluttspillet. Lagene marsjerte inn og fikk sin fortjente hyllest fra de rundt 250 tilskuerne som hadde funnet veien til Flint Esso Arena.

Alt i alt ble det en flott ramme rundt kampen. Som vanlig marsjerte Flints A-lag inn til kampstart fulgt av ivrige Flint-maskoter.

Tusen takk til alle som bidrar til å skape magiske øyeblikk! 

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2019/09/IMG_2131_small.jpg

(Klikk på bildene for å se stor versjon)

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram