Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Flint J13 klare for finalen i OBOS-cup

9. september 2019

OBOS-Cup 2019Til finale etter sterk 2-1 seier over Helgerød/Gøif

Flint J13 klinket til i semifinalen!

-En fantastisk kamp! Slik oppsummerer trener Ole Bredesmo Klaussen det i etterkant. – Jentene viser nok en gang veldig mye godt spill og høy moral. Hele laget bidrar til at vi drar seieren i land. Dette var kanskje årsbeste så langt.

I finalen venter enten Runar eller Borre. Uansett motstander, så er jentene på Flint J13 klare til å gi alt. – Det har vært en del nesten så langt i sesongen, med 2.plass i både vinterserien og i B-sluttspillet i Dana-cup. Det hadde smakt godt å hente hjem 1.plassen, innrømmer trener Ole.

Uansett hva resultatet måtte bli i finalen, så er han utrolig stolt av jentene. – De har tatt store steg i år, det er en fornøyelse å se!

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram