Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Morten Rom slutter i Flint Fotball

10. september 2019

PRESSEMELDING - FLINT FOTBALLMorten Rom slutter i Flint Fotball

Morten Rom har sagt opp avtalen som sportsjef A, A lagstrener og utviklingsansvarlig i Flint Fotball.

– Vi skiller lag av flere grunner; men primært så er det stor arbeidsbelastning over tid kombinert med endring i familiesituasjonen, sier Morten Rom.

Både Rom og ledelsen i Flint understreker at dialogen mellom dem har vært god.
– Det er selvfølgelig synd at vi skiller lag, men samtidig er det ingen ulykkelig skilsmisse og timing er god for å gå hver vår vei. Vi har hatt et langt og lykkelig ekteskap, sier fotballtreneren.

En fantastisk klubb.
– Jeg har hatt en flott tid i Flint, og ønsker å takke samarbeidspartnere, spillergruppen og resten av apparatet i og rundt klubben, sier Rom. Flint Fotball er en fin klubb i utvikling, med en spennende framtid og jeg ønsker klubben alt godt for framtiden. Jeg vil alltid være takknemlig for at jeg fikk muligheten til å komme til Tønsberg og tiden i Flint har vært krevende og lærerik.

– Jeg er stolt av hva vi har fått til sammen og kommer spesielt til å savne fredagene på Flint. Nå skal jeg bruke noen uker på meg selv og familien før jeg vurderer veien videre, sier Rom.

Skilles som gode venner
Flint Fotball og Morten Rom skilles som gode venner. Flint Fotball er meget godt fornøyd med det arbeidet som er gjort av Morten Rom.
Flint Fotball takker ham for samarbeidet og ønsker lykke til videre.

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2019/05/Morten_Rom.png

Kontaktinformasjon

For mer informasjon ta kontakt med Geir Bøe, styreleder i Flint Fotball
Epost
Geir.boe@jotun.com

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram