Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Erik Biseth trener A-laget ut sesongen

13. september 2019

A-LAGETErik Biseth engasjert som Flint fotballs A-lagstrener ut sesongen

Erik Biseth tar over ansvaret for 3. divisjonslaget sammen med assistenttrener Arnar Førsund. Han leder laget for første gang hjemme mot serieleder Fløy-Flekkerøy lørdag kveld.

– Vi er veldig glade for at Erik har takket ja til å bidra ut sesongen. Han har ledet vårt lag i 5. divisjon denne sesongen. Erik har også trent en rekke aldersbestemte lag i Flint i flere sesonger, og er en gammel ringrev som kjenner både spillerne og klubben godt, uttaler Espen Røkaas, sportsjef i Flint Fotball.

Erik Biseth er ekte Flint-gutt fra barnsben av. Etter at han forlot moderklubben spilte han for både Eik, Teie, Sandefjord Fotball og FK Tønsberg før han gikk tilbake til Flint etter 2007-sesongen.

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2019/09/Erik-Biseth-Flint.jpg

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram