E-post: admfotball@flintfotball.no

Viktig seier på vei mot opprykk

13. september 2019

Herrer 5. DivViktig seier over GØIF!

Flint 2 (5.div) tok en viktig seier borte mot Gøif og befinner seg etter 14 serierunder på toppen av tabellen. Rekruttlaget tar sikte på opprykk til 4.divisjon.

Flint 2 tok en tidlig ledelse. Christian Steen-Hansen scoret etter bare 2 minutter. Flint hadde både ballen og spillet, men gikk likevel til pause med bare ett måls ledelse.

Hjemmelaget forsvarte seg godt, men kom aldri til noen reelle sjansen. Først i det 80. minutt fikk Flint endelig mål nummer to da Sander Habbestad Næss satte ballen kontant i nettet fra kort hold. 2-0 ble sluttresultatet og sikret 3 viktige poeng.

Seieren ble dedikert til Morten Rom som takket av som A-lagstrener denne uken.