Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Abax Proffskole – dag 2

1. oktober 2019

Flint Abax Proffskole 2019 - dag 2Ballstafett med kvalitet i verdensklasse

På fotballskolens andre dag var det UEFA PRO trener Gunnar Halle og UEFA A trener Morten Rom som styrte øktene. De vektla spesielt det å ta ansvar for egen utvikling og hva dette betyr i praksis – som en del av oppvarmingen på begge øktene.

Under dagens første økt fikk deltakerene jobbe litt med å spille spille igjennom ledd. Grunnreglen er frem når du kan og på støtte eller tvers når du må.

Landslagstrener for Norge U19 PF U16 Gunnar Halle holdt et kort innlegg som fortalte litt om hvordan man jobber inn mot et U landslag og Halle var også inne på ukens store tema som er at spilleren selv må ta ansvar for din egen utvikling.

Økt 2 starter med en ballstafett med kvalitet i verdensklasse – før en pasningsøvelse med opp, tilbake , igjennom (spill igjennom ledd). I spilldelen repeterte vi spilleprinsippene bredde og dybde i angrepsspillet – for å lette det å spille igjennom ledd.

Quiz 1:
Hvem var Norges første spiller i Premier League?

Quiz 2:
Hvem var første målscorer fra Norge i Premier League?

Se bilder fra dagen under!

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2019/08/last-ned.jpg
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2019/10/D5S_0451.jpg

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram