Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Abax Proffskole – dag 3

2. oktober 2019

Flint Abax Proffskole 2019 - dag 3Personlige mål

På fotballskolens tredje dag var det UEFA A trener Magnus Aadland og UEFA A trener Morten Rom som styrte øktene.

Under dagens første økt fikk deltakerene jobbe litt med posession. Spillerene jobbet med å kontrollert flytte ball (ikke bare sparke) til nytt rom – igjennom virkemidler som posisjonering, overtall (flere alternativer i nærområdet), spille på press (for å åpne et nytt rom).

Keeperene fikk også jobbet med bena – og ble coachet på å orientere på høyeste punkt før de kom på ball.

Aadland og Rom holdt et kort innlegg om ukens hovedtema som er at spilleren selv må ta ansvar for sin egen utvikling – og hva dette faktisk innebærer i praksis. I forlengelsen av dette skrev alle spillerene skrev ned sin(e) personlige målsetting(er) for økt 2.

Økt 2 starter med en oppvarming med energigivende varianter på «alle» språk i tillegg til teknisk sirkel – før rondos med 5v2/6v2 hvor fokus var å sette opp overtall rundt ballfører, spille på press (kort, kort, lang) og igjennom det flytte på motstander for å åpne rom motsatt – og igjennom dette gi lagkameratene gode betingelser ved mottak av pasning.

I spilldelen repeterte vi spilleprinsippene bredde og dybde i angrepsspillet – for å lette det å spille kontrollert igjennom ledd.

Hvit vant kampen i spilldelen, mye på grunn av høyre midtstopper 

Se bilder fra dagen under!

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2019/08/last-ned.jpg
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2019/10/D5S_0947.jpg

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram