Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Britiske storklubber til Flint Micasa-cup!

27. november 2019

Flint Micasa Cup 2020

Multinivå-turnering for G14-lag

Flint Fotball har et klart mål om at denne turneringen gradvis skal vokse, slik at vi etter hvert kan kalle oss Europas største rene U14-turnering.

I 2019 deltok Leeds United og West Ham United. De viste seg som rollemodeller både på og utenfor banen og vi ønsker å gjenta denne suksessen også i 2020.

Leeds United vant turneringen i 2019 og har gitt oss klare tilbakemeldinger på at de hadde en svært fin opplevelse hos oss. Det var enkelt å overtale dem til å komme tilbake igjen i 2020. I tillegg har vi i løpet av høsten også lyktes med å få bekreftet Leicester City, Rangers FC og Aberdeen FC.

Disse fire lagene alene sørger for at Flint Micasa Cup 2020 blir «landets råeste eliteturnering» for denne årsklassen. Enda viktigere for oss er å sørge for at vi samtidig også blir «landets bredeste breddeturnering». Det forsøker vi å oppnå ved bl.a. å oppmuntre store klubber til å komme med alle sine nivådelte lag.

Målet er at alle lag skal få en god sportslig opplevelse uansett hvilket ferdighets- og ambisjonsnivå de har.

Målsetningen for 2020 er å få minst 64 deltagende lag, som betyr at vi må samarbeide med naboklubbene for å få nok baner. Her har vi blitt møtt med mye velvilje.

Et par uker etter at vi åpnet for påmelding, har vi allerede passert 25 lag med god margin.

For mer informasjon om turneringen og oversikt over påmeldte lag: http://www.fotballungdom.no/flint-micasa-cup

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram